Centre de recoltare analize

Analize medicale

Conținutul

  Laborator analize medicale Laborator analize medicale Laboratorul de analize medicale este dotat cu aparatură de ultimă generație care permit eliberarea rezultatelor în aceeași zi pentru marea majoritate a analizelor efectuate Laboratorul de analize medicale Euromedica este acreditat RENARfiind disponibil atât pacienților din ambulatoriul de specialitate, cât și pacienților internați în cadrul spitalizăriii continue sau spitalizării de zi.

  analize medicale zoladex prospect

  Acreditarea RENAR reprezintă confirmarea oficială a faptului că un organism este competent să efectueze sarcini specifice de evaluare a conformităţii. Acreditarea contribuie la creşterea competitivităţii produselor şi serviciilor, în contextul globalizarii pieţelor Totodată, vă puteți adresa laboratorului nostru și în situațiile în care analizele de laborator vă sunt necesare emiterii diverselor documente - de exemplu: permis auto, certificate analize medicale căsătorie etc.

  analize medicale masaj de prostatita la barbati cu remedii populare

  Menționăm că Laboratorul de analize medicale se găsește în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș, astfel că asigurații din sistemul de asigurări de sănătate beneficiază gratuit de analize medicale, în baza formularului cu regim special prescris de medicul de familie sau de medicul de specialitate. Program de activitate.

  analize medicale eliminare lichid prostatic