Cauzele apariției adenomului de prostată: factori de risc, complicații

Despre prostatita, Prostatita acuta: simptome, tratament

Prostatita cronică — prevenție, simptome și tratament Despre prostatita cu medicul specialist Assoc. Markus Margreiter Medic specialist în urologie și andrologie Specializat pe bolile prostatei Membru F. Prostatita este una dintre cele mai high volume prostate cancer despre prostatita urologice care afectează bărbații înainte de vârsta de 50 de ani.

Ce este prostatita?

Prostatita este o inflamație acută sau cronică a prostatei, care este predominant cauzată de bacterii. Care sunt simptomele specifice prostatitei cronice?

despre prostatita

Prostatita acută se manifestă prin dureri perineale și în abdomenul inferior. În plus, prostatita acută poate provoca dureri și disconfort la urinare, precum și nevoia de a urina frecvent.

despre prostatita

Ce disconforturi provoacă prostatita? Formele severe se manifestă prin febră, stare generală de rău, oboseală și slăbiciune.

  1. Prostatită cronică – prevenție, simptome și tratament - PremiQaMed
  2. Prostatită - Wikipedia
  3. Prostatita - cauze, diagnostic și tratament
  4. Adenomul de prostată: cauze, simptome, posibile complicații, diagnosticare și tratament Adenomul de prostată, cunoscut și sub denumirea de hipertrofie prostatică benignă, este una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în rândul bărbaților.
  5. Prevenirea prostatitei Despre prostatita — informatii generale Prostatita consta in inflamarea prostatei, adica a glandei situata exact sub vezica urinara a barbatului.
  6. Prostatita de calamus de mlaștină
  7. Prostatita acuta: simptome, tratament
  8. Adenom de prostata: cauze, simptome, complicatii, tratament | Bioclinica

Ce complicații pot apărea? Formele severe pot cauza febră acută, până la septicemie și retenție urinară.

despre prostatita

Prostatita netratată cauzează durere și disconfort de lungă durată sau chiar cronic. Funcția sexuală poate fi de asmenea afectată.

despre prostatita

Cum se poate proteja pacientul? Pacientul se poate proteja prin controale urologice regulate, iar în cazul problemelor de micțiune sau a unor semne de infecție este impetuos necesară o examinare urologică și inițierea unei terapii medicamentoase. Ce investigații sunt necesare, cât durează investigațiile și cât de des trebuie repetate? Investigațiile necesare sunt: uroscopia, ecografia și tușeul rectal.

despre prostatita

După caz, se efectuează și examinări suplimentare prin RMN sau analize speciale a urinei. Aceste investigații nu durează, de regulă, mai mult de 30 de minute.

Prostatita sau inflamatia prostatei: cauze, simptome, tratament Scris la data de Ce este prostatita? A se vedea Prostamisinprodus naturist pentru prostata inflamata.

Urocultura, frotiurile sau investigațiile urinare speciale pot dura uneori până la o săptămână. Ce metode de tratament inovative sunt oferite în Spitalul Privat Confraternität?

despre prostatita

Spitalul nostru oferă întregul spectru de investigații și metode de tratament inovative pentru bolile benigne, inflamatorii sau maligne ale prostatei. Acestea includ metode moderne și speciale de diagnosticare radiologică, precum și tratamente minim-invazive.