Prostamol Uno 320 mg x 30 caps. moi

Prostamol prospect. Prostamol Uno caps. 320mg N30

Publicat la data de: 15 Decembrie Actualizat la data de: 16 Aprilie Informatii prospect Prostamol uno, capsule moi Indicatii: Tulburari de mictiune in adenomul de prostata stadiile I si II. Prostamol uno este un medicament din plante.

prostamol prospect

Contine ca substanta activa un extract alcoolic de fructe de palmier pitic Serenoa repens. Prostamol uno este utilizat in tratarea tulburarilor de mictiune dificultate la urinare la barbati cu marire de volum necanceroasa a prostatei hiperplazie benigna de prostata stadiul I si II. Doze si mod de administrare: Luati intotdeauna Prostamol uno exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau cum este prezentat in acest prospect.

Prostamol Uno 320mg caps. N30

Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Luati 1 capsula moale de Prostamol uno pe zi la aceeasi ora in fiecare zi. Durata tratamentului Durata terapiei depinde de natura, severitatea si evolutia bolii si nu este limitata de timp. Va rugam discutati cu medicul dumneavoastra despre acest lucru.

Prostamol uno, capsule moi

Marirea de volum necanceroasa a prostatei hiperplazie benigna de prostata este o boala de lunga durata.

Prin urmare, utilizati Prostamol uno continuu pe o perioada lunga de timp.

 1. Substanta activa este extract moale alcoolic din Serenoa repens.
 2. Prostamol Uno mg x 30 Capsule moi

Administrarea zilnica prostamol prospect este foarte importanta prostamol prospect succesul tratamentului. O imbunatatire a simptomelor poate fi anticipata numai dupa aproximativ sase saptamani.

 • Numai masajul poate vindeca prostatita
 • Prostatita cum să trateze și cum să trateze
 • Ce este hipertrofia benignă de prostată HBP?
 • Prostamol Uno mg caps. N30
 • Cauzele imbolnavirii prostatei

Pot trece pana la trei luni pana la atingerea eficacitatii complete. Puteti utiliza Prostamol uno in siguranta chiar pentru mai multi ani.

Prostamol Uno caps. 320mg N30

Consultati medicul dumneavoastra daca simptomele nu se imbunatatesc sau daca se agraveaza. Daca prostamol prospect mai mult decat trebuie din Prostamol uno Nu sunt cunoscute cazuri de supradozaj cu Prostamol uno pana in prezent.

prostamol prospect

Daca ati uitat sa luati Prostamol uno Nu luati o doza dubla pentru a compensa capsula uitata. Daca incetati sa luati Prostamol uno Simptomele pot sa reapara dupa intreruperea utilizarii Prostamol uno.

Prostamol Uno 320mg, Berlin Chemie, 30cps moi

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Atentionari: Adm. Reactii adverse: Foarte rar, tulburari gastrointestinale.

 • Alfa hidroxi retinol pentru prostata
 • Electron pentru tratamentul prostatitei
 • Prostamol UNO Prospect Indicatii în tratamentul tulburărilor de prostată, adenom de prostată, afec­ţiune care constă în mărirea dimensiunilor prostatei, tulburări ce consta în dificultate la golirea vezicii urinare.
 • Prostamol Uno mg, capsule moi Prospect serenoa repens
 • Rmn multiparamétrica de próstata

Ca toate medicamentele, Prostamol uno poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Pastrare A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

A se pastra in ambalajul original. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

PROSTAMOL UNO 30 CAPSULE MOI

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.

Home » Hipocrate » Prostamol sau Prostenal? Nu, nu asta e întrebarea. Alegerea este simplă între un medicament și un supliment nutritiv.

Informatii suplimentare Ce contine Prostamol uno — Substanta activa este extractul alcoolic moale de fructe de palmier pitic Serenoa repens. Fiecare capsula moale contine extract alcoolic moale de fructe de palmier pitic Serenoa repens 9 - mg.

Prostamol Uno*60

Proctosedil pentru prostatită de prezentare: Capsule moi cu mg extract alcoolic purificat din fructe uscate de Serenoa repens raport planta: extract ; cutie x 1, 2 sau 4 blist.

Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.

prostamol prospect

Citeste si Cloralhidrat Descriere Cloralhidratul a fost descoperit in de Justus von Liebig prin clorurarea etanolului si introdus in In a fost descris ca fiind cel mai periculos dintre toate hipnoticele cunoscute in acel moment.

Este folosit in tratamentul insomniei, pe Sistemul nervos raspunde in consecinta, eliberand hormonii de stres, inclusiv adrenalina si cortizolul, care mentin la randul lor starea de urgenta.

prostamol prospect

In paralel, apar si manifestarile