Proxel Potent 60 capsule

Proxel potent. Proxel potent, 60 capsule

Combină într-un mod inovator 5 substanțe naturale bioactive cu un efect testat științific asupra erecției, libidoului și performanței sexuale ale bărbatului proxel potent vârsta adultă. Luate împreună, cu doar 1 capsulă pe zi de Proxel și 1 capsulă de Potent, asigură organismului de sex masculin un cocktail de 12 ingrediente active care sunt importante pentru sănătatea prostatei și viața sexuală.

Siguranța și beneficiile acestora în abordarea unora dintre cele mai frecvente cauze de prezentare la medic a bărbatului, frustrări și deteriorarea calității vieții la bărbații peste 40 de ani au fost documentate pe larg de știință și confirmate în mod repetat de practică.

Această descoperire a marcat începutul deceniilor de cercetări ulterioare. ÎnGurfinkel și colab. Cele mai recente recenzii ale mai multor publicații rezumă dovezile pentru efectele puternice ale acidului asiatic asupra mai multor mecanisme implicate în cancer și confirmă potențialul profilactic și terapeutic ridicat al acestuia Nagoor Meeran și colab.

Extract de Boswellia: compușii activi, numiți acizi boswellici, sunt responsabili pentru efectul antiinflamator și de protecţie celulară ale extractului.

Proxel Potent – Prospect, pret, reactii adverse, pareri

O serie de studii au testat proxel potent acetilceto-B-boswellic AKBA și au descoperit că inhibă creșterea unei game largi de tumori, inclusiv de prostată Syrovets și colab. ÎnYuan și colab. Acidul acetilceto-B-boswellic inhibă, de asemenea, angiogeneza creșterea de noi vase de sânge, care este deosebit de intensă în țesuturile maligneprivând astfel tumorile de resursele necesare dezvoltării lor Pang et al, Extract de semințe de dovleac acționează ca un inhibitor al enzimei 5-alfa reductază, care este responsabilă pentru transformarea testosteronului în proxel potent, considerat hormonul androgenic esenţial.

Acesta este un efect urmărit în unele afecțiuni dependente de androgeni, inclusiv hiperplazia benignă de prostată BPHcancerul de prostată și chelia alopecia androgenică.

Un studiu realizat în Germania, de către Vahlensieck și echipa, înpe o perioadă de un an, a demonstrat că administrarea extractului de semințe de dovleac a condus la o îmbunătățire clinică semnificativă a HBP, care a fost însoțită şi de o îmbunătățire semnificativă a calității vieții, iar profilul de siguranță a fost excelent. Alte studii au arătat că uleiul din semințe de dovleac poate preveni hiperplazia de prostată indusă de testosteron cancerul de prostată și poate fi util şi în tratamentul HBP Gossell-Williams și colab.

Uleiul de semințe de dovleac are, de asemenea, un efect pozitiv asupra funcției sexuale și de reproducere atunci când este utilizat în combinație cu vitamina E, prezent și în Proxel Hashemi, Extract de Helichrysum Helichrysum stoechas : — acetofenonele, flavonoidele și floroglucinoli au proxel potent puternic efect antiinflamator, suprimând diverşi proxel potent ai inflamaţiei.

proxel potent

Uleiul de arbore de proxel potent are un efect antibacterian, datorită terpinenuluiol și cineolei conținute în acesta. Acidul hialuronic ajută la transportul de substanţe active în organism.

Proxel potent, 60 capsule

Atrage și reține apa, contribuind la hidratarea și protejarea țesuturilor. Ingrediente active Potent pentru performanța sexuală masculină Disfuncția erectilă este o afecțiune care afectează respectul de sine și calitatea vieții sexuale al fiecărui al cincilea bărbat cu vârsta peste 20 de ani și al fiecărui al doilea bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 70 de ani Selvin, Burnett și Platz, ; Colson și colab.

În timp ce înaintarea în vârstă este cel mai semnificativ factor de risc pentru disfuncția erectilă, o serie de alți factori subestimați contribuie la această problemă, cum ar fi: fumatul, consumul excesiv de alcool, infecții ale tractului urinar, testosteron proxel potent, depresie, anxietate, obezitate, diabet, boli de inimă Colson și colab. În esență, o erecție este alimentarea cu sânge a penisului, care are loc după relaxarea mușchilor corpului cavernos, care se întinde de-a lungul organelor genitale masculine.

Cat de lung e un penis normal? Iata ADEVARUL!

Tulburările din acest proces sunt o cauză majoră a disfuncției erectile. Practic, toate medicamentele pentru erecție vizează restabilirea funcției vasculare normale și, în special, vasodilatația.

O parte semnificativă a interesului științific pentru sănătatea sexuală a bărbaților din ultimii ani s-a concentrat pe găsirea unor modalități eficiente lumanari nova vita pentru prostatita sigure de creștere a oxidului nitric, moleculă responsabilă de dilatarea vaselor de sânge în organele genitale masculine.

L - arginina este un aminoacid care servește ca sursă directă de oxid nitric pentru organism. Recent s-a constatat că bărbații cu disfuncție erectilă au niveluri semnificativ mai scăzute de L-arginină Barassi și colab. Rezultatele a numeroase studii cu L-arginină, care s-au realizat într-un timp scurt, pot fi găsite într-o meta-analiză publicată în proxel potent Jurnalul de Medicină Sexuală Rhim și colab.

Pe baza datelor din 10 studii randomizate controlate cu un total de de participanți, s-a constatat că suplimentarea cu L-arginină îmbunătățește semnificativ funcția erectilă, crește satisfacția sexuală și îmbunătățește funcția orgasmică. Toate studiile au arătat o tolerabilitate excelentă a suplimentului. O altă constatare importantă este că combinarea L-argininei cu alte ingrediente îi îmbunătățește acțiunea. Acest lucru relevă potențialul aminoacidului de a servi ca punct de plecare pentru formularea unei combinații de ingrediente cu efect sinergic asupra funcției erectile și libidoului.

Proxel Potent 60 capsule

Maca este un exemplu de ingredient folosit în mod tradițional de incași ca mijloc de creștere a rezistenței fizice și a potenței sexuale. Proxel potent botaniștilor sub numele său latin Lepidium meyenii, este un membru al familiei cruciferelor și este cultivat pentru conținutul său bogat în compuși bioactivi.

  • Îmbunătățirea vieții sexuale Proxel Potent 60 capsule
  • Remediu pe bază de plante pentru prostatita
  • Prostatita capsicam

Un experiment pilot din Stone și colab. Vestea mai puțin bună este că nu s-au înregistrat progrese în domeniul rezistenței fizice. Lucrul bun este că toți participanții au raportat un apetit sexual foarte ridicat. Un alt studiu cu un grup mare de bărbați adulți sănătoși a confirmat aceste rezultate, arătând o creștere semnificativă a libidoului după opt săptămâni de aport zilnic de proxel potent de Maca Gonzales și colab. Efectul observat a fost validat și la pacienții cu disfuncție sexuală ca urmare a tratamentului cu ISRS remediu pentru prostatită la bărbații în vârstă selectivi ai recaptării serotoninei -disfuncție erectilă și libidou scăzut ca urmare a tratamentului antidepresiv.

Administrarea de maca timp de 12 săptămâni i-a ajutat pe participanți să își îmbunătățească semnificativ performanța sexuală, iar efectul este dependent de doză - proporțional cu cantitatea de extract administrată Dording și colab. Extractul uscat de mac este, de asemenea, eficient la bărbații diagnosticați cu disfuncție erectilă ușoară, cu îmbunătățiri semnificative ale funcției proxel potent și a bunăstării sexuale evaluate, după un tratament de 12 săptămâni, prin testele: Indicele internațional al funcției erectile testul IIEF-5 și Profilul de satisfacție SAT-P, legat de performanța fizică și socială Zenico și colab.

Proxel Potent 60 capsule -NaturPharma

Folosit de mult ca mijloc de îmbunătățire a sănătății bărbaților, are o faimă aproape mistică în domeniul performanței sexuale al sportivilor de ieri și de astăzi.

Se pare că această faimă nu cu prostatita, spatele poate doare lipsită de dovezi.

proxel potent

Deși rolul său de supliment pentru sportivi nu a fost validat științific, există dovezi convingătoare ale îmbunătățirii performanței sexuale. Îns-a constatat că extractul de tribulus stimulează receptorii hormonilor sexuali masculini din creier imunoreactivitatea receptorul androgen și crește numărul de neuroni implicați în producția de oxid nitric Gauthaman și Adaikan, Această descoperire relevă un mecanism biologic plauzibil pentru efectul pozitiv al extractului atât asupra libidoului, cât și asupra erecției.

Unul dintre primele studii care a urmărit efectul clinic al administrării extractului uscat de colții babei a fost efectuat pe 63 de bărbați cu oligozoospermie reducerea severă, aproape completă proxel potent numărului de spermatozoizi. La bărbații cu deficit parțial de androgen testosterondisfuncție erectilă și libido scăzut, administrarea de extract de tribulus timp de 3 luni a dus la creșterea nivelului de testosteron și îmbunătățirea funcției erectile, măsurată de Indicele internațional al funcției erectile-5 Proxel potent Roaiah și colab.

Într-un studiu clinic prospectiv, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo, de bărbați cu disfuncție erectilă au primit extract de colții babei sau placebo timp de 12 luni.

Îmbunătățirea semnificativă a potenței bărbaților care au primit extractul a început să fie observată după a patra săptămână, iar la sfârșitul studiului a fost raportată o funcție sexuală de aproape trei ori mai bună, măsurată prin IIEF.

proxel potent

S-au raportat, de asemenea, îmbunătățiri în ceea ce privește satisfacția sexuală și funcția orgasmică Kamenov și colab. Proprietățile sale adaptogene puternice contribuie probabil în plus la efectul tribulus terrestris. Mai multe studii au arătat că extractul de colții babei are efecte comparabile cu unele antidepresive, iar aportul său normalizează complet nivelul hormonilor de stres la subiecții expuși unui stres cronic Wang și colab.

Extract uscat de Ginseng Panax ginseng, cunoscut și sub proxel potent de ginseng coreean, chinezesc sau Asiatic în special rădăcina sa, are o istorie veche de secole în medicina orientală și unele dintre presupusele sale proprietăți au fost testate în condiții controlate.

proxel potent

Unul dintre efecte, care este confirmat din nou și din nou de experimentele științifice, este efectul său pozitiv asupra potenței masculine. O serie de studii au arătat că extractul de ginseng coreean îmbunătățește funcția erectilă, acționând atât asupra cauzelor psihogene, cât și a celor vasculare care stau la baza problemelor sexuale la bărbați.

Un alt studiu dublu-orb, controlat cu placebo, pe un eșantion mai proxel potent a confirmat că aportul regulat de panax ginseng timp de 8 săptămâni a îmbunătățit potența și funcția sexuală Kim și colab.

PROXEL POTENT X 60 CAPSULE

Existența unui număr foarte mare de studii cu extract de ginseng necesită citirea lor cu foarte mare atenție. Prima revizuire sistematică a datelor privind eficacitatea pe bază de plante a fost publicată încare a inclus un total de șapte studii pe bărbați cu disfuncție erectilă Jang și colab. Autorii concluzionează că ginsengul este eficient în tratarea acestei afecțiuni.

Există studii cu privire la efectele panax ginseng asupra sistemului reproductiv masculin care arată că extractul din rădăcina plantei crește sinteza proteinelor în testicule Yamamoto, Kumagai și Yamamura,minimizează efectele nocive ale alcoolului asupra funcției testiculare Jang și colab.

Proxel Potent, 60 capsule, Naturpharma

Zincul este un mineral esențial care joacă numeroase roluri în organismul uman - catalizează o serie de reacții și joacă rolul unei componente structurale în sute de metaloproteine.

De mult timp se știe că nivelurile de zinc din organism sunt direct legate proxel proxel potent nivelurile de testosteron și creșterea excreției urinare de zinc prezintă un risc de scădere a hormonului sexual masculin Prasad și colab. Acest lucru este important, deoarece testosteronul este profund implicat în fiecare fază a răspunsului sexual masculin, iar nivelurile scăzute ale acestuia fiind unul dintre factorii pentru disfuncția sexuală la bărbați Rastrelli, Corona și Maggi, Aportul a 15 mg de zinc de către sportivii cu niveluri normale de testosteron duce la niveluri ridicate de testosteron imediat după efort Neek, Gaeini și Choobineh, Acest lucru este important proxel potent oboseala fizică poate duce la scăderea nivelului de hormoni.

Efectul a fost confirmat atât la bărbații non-sportivi, cât și la sportivii de elită după un antrenament intens - în ambele scenarii, suplimentarea cu zinc a menținut statusul hormonului sexual intact Kilic, ; Kilic și colab. Doza zilnică recomandată: Luați zilnic combinația de 1 capsulă Proxel și 1 capsulă Potent, de preferință în timpul unei mese sau imediat după aceea. Durata administrării: pentru un efect optim, se recomandă administrarea zilnică a produsului timp de luni.

proxel potent

Produsul este un supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Producător: Plantapol S. Nicodim, Nr.